Galerii: uut ala proovinud Ricciardo kisas hasardist hääle ära

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Red Bulli vormelimeeskonna PR-osakond töötab täistuuridel. Kuna meeskonnas kihutavad kaks sõitjat, kellele meeldib pulli teha – Daniel Ricciardo ja Max Verstappen – tõmmatakse endale enne GP-nädalavahetusi võimalikult palju tähelepanu. Näiteks enne USA GP-d külastati kohaliku keskkooli ameerika jalgpalli meeskonna treeningut

Del Valle keskkoolis on ameerika jalgpall tõsine teema – Cardinalsi nime kandva koolimeeskonna kodustaadion mahutab suisa 7500 pealtvaatajat. Kuigi Ricciardo ja Verstappen lõid kaasa terve meeskonna kahetunnise treeningu, võib olla kindel, et oma täisvõimsust koolijütsid nende peal ei kasutanud. Ameerika jalgpall pole ju mingi hellitav spordiala ja tippsportlane ei saa enne võistlusnädalavahetust oma tervisega riskida.

«Väga lahe. Ma jumaldan pallimänge ja alati on tore midagi uut proovida,» võttis kogemuse kokku Ricciardo. «Mulle meeldis see meeskonnavaim. On tore näha, kuidas sport on siin nõnda suur osa haridusteest. Kui aus olla, siis ma läksin lausa liiga elevile ja mul läks kaasakisamisest hääl ära. Aga kogemus oli suurepärane.»

Kuidas Ricciardo oma esitusega trennis rahule jäi? «Päris normaalselt vist. Mu püüdmine oli okei, aga löömine ja söötmine … Ühesõnaga, mu püüdmine oli okei. Eks nad vist hoidsid end tagasi ka – 16-17 aastat vanad poisid, kes olid minust kaks korda suuremad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles