Ferguson kavatseb Schalke vastu koosseius mitu muudatust teha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson
Alex Ferguson Foto: SCANPIX

Manchester United jalgpallimeeskonna peatreener Alex Ferguson tunnistas, et ta kavatseb kolmapäevases Meistrite liiga kohtumises Schalkega mõnele põhimehele puhkust anda, kuna pühapäeval seisab neil ees ülitähtis kohtumine Inglismaa liigas Londoni Chelseaga.

ManU alistas Meistrite liiga poolfinaali avakohtumises võõral väljakul Schalke 2:0 ning on seega finaalile küllaltki lähedal, kirjutab the Telegraph.

«Teen kolmapäeval koosseisus mõned muudatused. Toon Paul Scholesi tagasi ning Dimitar Berbatovi ja Michael Oweni ka,» sõnas Ferguson. «Peame seda tegema, kuid tõenäoliseslt kasutan kaitseliinis tavapäraseid põhimehi.»

«Meil seisab ees tähtis nädal. Kolmapäeval on Meistrite liiga poolfinaal ning pühapäeval mäng Chelseaga. Kaks ülitähtsat kohtumist ja seega peame püsima värskena,» lisas Ferguson.

ManU kohtub pühapäeval Inglismaa liigas koduväljakul Chelseaga. Kolm vooru enne meistrivõistluste lõppu edestab tabeliliider ManU suurt konkurenti vaid kolme punktiga ning seega on kohtumisel tiitliheitluse seisukohalt ülitähtis roll.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles