Hullumeelse teise poolaja alguse teinud Tartu andis Kalev/Cramole lahingu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tartu Ülikool

Korvpalli Eesti meistriliigas andis koduväljakul mänginud Tartu Ülikool vägeva lahingu valitsevale meistrile BC Kalev/Cramole, kuid kaotas kohtumsie 68:73.

Kalevlased alustasid kohtumist tunduvalt paremini, võites esimese veerandaja numbritega 20:14 ja poolaja koguni 24:40. Seega läks mitme põhimängijata mänginud Tartu teisele poolajale vastu 16-punktilises kaotusseisus.

Teist poolaega alustas fantastiliselt kodumeeskond: tartlased tegid viie ja poole minutiga 17:2 vahespurdi ning seejärel olid väljakuperemehed tagasi mängus. Lõpuminutitel vedas Kalev/Cramo võidule Sten Soku hea mäng, kes kerkis ka üleplatsimeheks 17 punktiga.

Kalev/Cramo särgis jõudsid kahekohalise punktisummani ka Branko Mirkovic (14), Bojan Subotic (11) ja Cedric Simmons (10). Tartu meeskonna resultatiivseimad olid 15 silmaga Janar Talts ja Steven Cook. Tanel Sokk hiilgas 11 resultatiivse sööduga.

ENNE MÄNGU:

Priit Vene juhendatav Tartu Ülikool pole sel hooajal ametlikes mängudes veel võidurõõmu tundnud. Eurosarjas kaotati kaks mängu türklastele ja koduses liigas jäädi 78:84 alla Rapla korvpallimeeskonnale. Võit igipõlise rivaali üle kuluks tartlastele ära kui rusikas silmaauku.

Kalev samal ajal üritab rusika ette jäämist vältida. Klubi peatreeneri Alar Varraku sõnul näeb ta meeskonna mängus paranemise märke ning Tartu vastu minnakse kindlasti täisrivistuses. Seni on kalevlased pidanud meistriliigas kolm kohtumist ja kõik võitnud.

Tartu poolelt jääb põlvevigastuse tõttu mängust eemale leedulane Vytenis Cizauskas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles