Dortmundi Borussia loovutas teist mängu järjest punkte

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierre-Emerick Aubameyang meeskonda punktikaotusest päästa ei suutnud.
Pierre-Emerick Aubameyang meeskonda punktikaotusest päästa ei suutnud. Foto: Jan Huebner/imago/Jan Huebner

Jalgpalli Saksamaa meistrivõistluste üheksandas voorus mängis kaheväravalise kaotusseisu maha Dortmundi Borussia, kes leppis võõral väljakul 2:2 viiki Frankfurti Eintrachtiga.

Eelmises voorus hooaja esimese kaotuse teeninud Dortmund asus Nuri Sahini 19. minuti tabamusest matši juhtima, teise poolaja alguses suurendas tabeliliidri eduseisu kaheväravaliseks Maximilian Philipp. 64. ja 68. minutil tegid skoori Sebastien Haller ja Marius Wolf.

Samal ajal pakkusid väravaterohke, kuid ühepoolse lahingu Mönchengladbachi Borussia ja Leverkuseni Bayer. Koduväljakul mänginud Mönchengladbach haaras juhtohjad juba seitsmendal minutil, kuid teisel poolajal koguni viiel korral täpne olnud Leverkusen teenis 5:1 võiduga kolm punkti.

Võidurõõmu maitsesid ka Hannover ja RB Lepizig, kes said jagu vastavalt 2:1 Augsburgist ja 1:0 Stuttgartist.

20 punkti kogunud Dortmund edestab liigatabelis ühe punktiga Leipzigi ja kolme silmaga valitsevat meistrit Müncheni Bayernit, kes läheb õhtuses mängus vastamisi Hamburgeriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles