Video: Medvedeva võitis kukkumisest hoolimata hooaja esimese GP kindlalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgenia Medvedeva.
Jevgenia Medvedeva. Foto: ALEXANDER FEDOROV/REUTERS

Moskvas toimus sel nädalal hooaja esimene iluuisutamise GP-etapp, kus naiste üksiksõidus võidutses kodupubliku rõõmuks oodatult 17-aastane venelanna Jevgenia Medvedeva.

Hoolimata sellest, et Medvedeva kukkus vabakava lõpus teist akselit sooritades, oli tema edu teise koha saanud horvaaditari Carolina Kostneri ees mäekõrgune. Kogu ülejäänud võistluse (nii lühi- kui vabakavas) perfektselt uisutanud Medvedeva kogus 231,21, Kostner 215,98 ja kolmandaks tulnud jaapanlanna Wakaba Higuchi 207,17 punkti.

Meeste üksiksõidus triumfeeris Ameerika Ühendriike esindav 18-aastane Nathan Chen 293,75 punktiga. Teine oli jaapanlane Yuzuru Hanyu ja kolmas venelane Mihhail Koljada.

Paarissõidus teenisid venelased kolmikvõidu, esikoht läks Jevgenia Tarasovale ja Vladimir Morozovile. Jäätantsus olid Vene paarid teine ja kolmas, võidu võtsid Ühendriike esindavad Maia ja Alex Shibutani.

Tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles