Maailma esinumbri Julia Beljajeva argipäev – patsientide vastuvõtt (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Beljajeva
Julia Beljajeva Foto: Tairo Lutter / Postimees

​Kui tavaliselt saavad tippsportlased pärast võistlust veidi puhata ning mõtteid koguda, siis äsja Eesti esimese epeenaisena maailma esinumbriks tõusnud Julia Beljajeva tõmbab juba homme kitli selga ning läheb tööle. Nädalavahetusel kodusel MK-etapil kolmanda koha saanud epeeneiu töötab septembrist Tartus Maarjamõisa haigla pulmonoloogia osakonnas.

Beljajeva lõpetas 2015. aastal õenduse erialal Tartu Tervishoiu Kõrgkooli. Et ta seejärel kohe selles valdkonnas tööle ei asunud, oli ta suvel sundseisus: kui erialast tööd ei tee, jääb kutsesertifikaadist ilma. Nõnda käib tänavu MMil ja EMil pronksmedali võitnud Beljajeva paar korda nädalas tööl, teeb selle kõrvalt kõvasti trenni ning tõuseb seejuures veel maailma edetabelijuhiks!

«Poole kohaga töötamine sobib mulle väga, graafiku koostamisega tullakse mulle hästi vastu ning saab ilusti klapitada. Natuke raske on, sest ma pole meditsiiniga peaaegu kolm aastat kokku puutunud. Väga ma ennast üle ei koorma, jõuan ikka trenni teha,» sõnab ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles