Video: PSG pääses ülinapilt kaotusest, Neymar sai punase kaardi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar on äsja tõuganud Lucas Ocampost, kes langeb nagu niidetult murule.
Neymar on äsja tõuganud Lucas Ocampost, kes langeb nagu niidetult murule. Foto: Valery Hache/AFP/Scanpix

Jalgpalli Prantsusmaa kõrgliigas pidasid tulise kohtumise Marseille ja tabeliliider PSG. Mäng lõppes PSG-le arvulises vähemuses, sest kohtunik eemaldas viimastel minutitel väljakult pealinnaklubi supertähe Neymari.

Neymar sai 85. minutil esimese kollase kaardi ja kaks minutit hiljem teise, kui lükkas pikali talle vea teinud Lucas Ocampose. Seejuures oli just Neymar löönud PSG esimese värava, kui viigistas 33. minutil seisu. Luiz Gustavo oli Marseille' juba 16. minutil juhtima viinud ning 78. minutil tõi Florin Thauvini tabamus tabloole uuesti Marseille edunumbrid.

Viimane sõna jäi aga PSG-le, kui Edinson Cavani keerutas teisel lisaminutil karistuslöögi latipõrkest väravasse. PSG jätkab liigatabelis kaheksa võidu ja kahe viigi eest saadud 26 punktiga liidrina, Marseille on kogunud 18 punkti ja on sellega viiendal kohal. Võidu korral oleks tõustud kolmandaks.

Vaata Neymari punase kaardi olukorda siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles