Maruvihane Verstappen: üks idioot seal üleval teeb otsuseid minu vastu!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen on üks karistada saanud sõitjatest.
Max Verstappen on üks karistada saanud sõitjatest. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images/Scanpix

Eilsel USA vormel 1 etapil viimasel ringil soomlasest Kimi Räikkönenist möödunud ning kolmandaks tõusnud, kuid finišis viiesekundilise karistuse teeninud ning omakorda neljandaks kukkunud Max Verstappen nimetas kohtunike otsust rumalaks.

Kohtunike hinnangul möödus Verstappen Räikkönenist määrustevastaselt, sest ületas kõigi nelja rattaga rajajooni.

«Tegime tõesti väga hea võidusõidu, kuid sellised rumalad otsused tapavad selle spordi,» oli Red Bulli vormelipiloot vihane. «Seal üleval on üks idioodist kohtunik, kes teeb alati otsuseid minu vastu. Tegelikult sõitsid kõik nädalavahetuse jooksul kurve pikaks. Sama oli Valtteri Bottasega – kui läksin möödasõitu tegema, tegi tema endale ruumi rajapiiretest väljastpoolt.»

«Sellised otsused ei tule spordile kasuks. Nad peaksid reeglites ühemõttelised olema ning selgelt välja ütlema, et selline asi ei ole lubatud,» jätkas Verstappen.

Noort vormelipilooti ajas vihale ka tõik, et tal polnud võimalik kohtunike otsuse vastu midagi teha. «Nemad teevad otsuse ja sina ei saa sinna midagi parata – see on täitsa kummaline,» ütles ta ning lisas, et loodab vormelifännide peale, kes protesti märgiks võiksid järgmise aasta USA GP-d telerist vaadata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles