Coutinho võib Liverpoolist lahkuda juba jaanuaris

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho
Philippe Coutinho Foto: Dave Howarth/PA Wire/PA Images

Liverpool on Hispaania meedia väitel valmis juba jaanuaris Barcelonale vastu tulema ning neile oma suurima tähe Philippe Coutinho maha müüma.

Barcelona üritas suvel kõigest väest Coutinhot endale saada ning kuigi mängija ise soovis samuti Barcelonasse minna, kukkus üleminek läbi. Barcelona pole aga jätkuvalt huvi tema vastu kaotanud ning kuulujuttude kohaselt valmistus järgmisel suvel uuesti Coutinhot jahtima. Nüüd on liikvele läinud jutud, et üleminek võib teoks saada juba jaanuaris.

Väljaande Mundo Deportivo sõnul olid Barcelona skaudid pühapäeval ka Wembley kohal, kus pöörasid eriti pingsalt tähelepanu Coutinhole. Liverpool kaotas selle mängu Tottenhamile 1:4.

Samuti väidab ajaleht, et Klopp pole kategooriliselt 25-aastase jalgpalluri müümise vastu. Klopp ise on aga öelnud, et see pole praegu teema, millest rääkida. «Praegu tõesti keegi ei mõtle sellest. Kui meie omavahel sellest ei räägi, miks peaksin ma teiega seda rääkima?» küsis Klopp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles