Kas Ragnar Klavan jääbki pingile?

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool's Ragnar Klavan prior to the EFL Cup Semi Final, First Leg match at St Mary's Stadium, Southampton.
Liverpool's Ragnar Klavan prior to the EFL Cup Semi Final, First Leg match at St Mary's Stadium, Southampton. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan pääses koduklubi Liverpooli eest viimati platsile 19. septembril. Järgmises kuues mängus on Liverpooli keskkaitse mehitanud duo Joel Matip–Dejan Lovren. Kas nii jääbki või on lootust muutusteks?

«Ma pole veel kuhugi jooksmas. Ootan. Kui antakse võimalus mängida, siis mängin. Kui ei anta, ei mängi,» kostis Klavan 11. oktoobril pärast Eesti–Bosnia ja Hertsegoviina MM-valimängu vastuseks küsimusele, mis olukord teda Liverpooli naastes ees ootab. Järgnenud kahe nädala jooksul on realiseerunud kahjuks tagumine variant.

Pühapäevane 1:4 kaotus Tottenhamile, mis Liverpooli poolehoidjad tülgastusest niutsuma pani, võib asju muuta, sest Lovreni esitus oli kohutav ning peatreener Jürgen Klopp vahetas ta juba esimese poolaja keskel välja. «Üks jubedamaid poole tunni pikkuseid esitusi Liverpooli ajaloos. Eksis Tottenhami kahe esimese värava puhul – lõi peaga pallist mööda nii esimese kui ka teise tabamuse eel. Värises hullemini kui jenga-mängu torn maavärina ajal,» ironiseeris ajaleht Liverpool Echo ega olnud ülekohtune.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles