Tänak ja Wilson Walesi rallist: tingimused on ettearvamatud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Norbert Barczyk/PressFocu/SIPA/Norbert Barczyk/PressFocu/SIPA

Eeloleval nädalavahetusel leiab Walesis aset autoralli maailmameistrivõistluste hooaja eelviimane etapp. Sõitjate arvestuses teisel positsioonil paiknev Ott Tänak nentis, et Walesi ralli on üks raskemaid MM-sarjas.

«Walesi ralli on klassikaline igas mõttes,» lausus Tänak. «Päevad on pikemad ja tingimused ettearvamatud, aga selline ongi ralli ja see teeb selle võidusõidu üheks suurimaks katsumuseks rallikalendris.»

Tänavune Walesi ralli kujuneb tõenäoliselt äärmiselt eriliseks M-Sport meeskonna jaoks, sest meeskondlik meistritiitel on enam kui lähedal. Tiimipealiku Malcolm Wilsoni sõnul on meeskond ettevaatlik. «Midagi pole veel tehtud, me ei saa unustada Walesi ralli võlusid – muutlikud ilmaolud, ettearvamatu pidamine ja pikad päevad,» nõustus Wilson eestslasega.

Tänak on varasemalt osalenud kuuel Walesi rallil. «Mul on siin hea kogemus, kiiruskatsed on väga kiired ja sujuvad, mida on tõeliselt nauditav sõita. Ilmselgelt on see väga oluline nädalavahetus meeskonna jaoks. Oleme millegi hämmastava lävel ja kõik annavad endast maksimumi, et selle eesmärgi saavutaksime,» rääkis Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles