Alar Varrak: pole leidnud meest, kes meie pakutava summaga nõus oleks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter / Postimees

BC Kalev/Cramo tunnistas Ühisliigas koduväljakul Permi Parma 76:74 paremust. Eesti meisterklubi peatreener Alar Varrak vihjas pärast kolmandat järjestikust kaotusmängu, et play-off-ringi pääsemiseks tuleks sellised mängud võita.

«Meie otsene konkurent - selge see, et tugevam kui eelmine aasta. Mõni meeskond on võib-olla nõrgemaks läinud, nemad aga tugevamaks. Esimesed viis-kuus jagavad omi asju, meie siin taga tegeleme oma asjadega, kindlasti väga valus kaotus.»

Varrak märkis, et teisel veerandajal olid tema hoolealused hädas rünnakul. «Me lihtsalt ei saanud punkte. Lihtsalt ei tule korvi alt, ei tule ka tagant, selliseid perioode tekib ja ei olegi midagi teha. Proovisime erinevaid variante.»

Ta lisas: «Saime uuesti end käima ja tahtsin hoida rotatsiooni võimalikult madalal, teine poolaeg hakkas see rong minema meie rütmi järgi, ei näinud suurt põhjust kümme meest läbi mängitada.»

Oktoobrikuu alguses lahkus meeskonnast leedukas Martynas Mažeika, kuid Kalev/Cramo pole tühimikku suutnud täita. «Pole leidnud sellist meest, kes meie pakutava summaga nõus oleks. Mees, kes rasketel hetkedel individuaalselt lahendab - see pole võistkonnale vahel kasulik, aga sellist meest oleks vaja.»

Käimasoleval nädalal ootab Kalev/Cramot vastasseis Saratori Avtodoriga, mis kujuneb tõenäoliselt väga oluliseks mänguks mitmes erinevas aspektis. «Ei ole meeldiv alustada null-neljaga. Selge on see, et see jätab pitseri ja mõjub sisekliimale, enesekindlusele ja kõigele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles