Inglismaa vutiklubi on sattunud kummalisse staadionisõtta

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni olümpiastaadion on nüüd koduks West Hami klubile.
Londoni olümpiastaadion on nüüd koduks West Hami klubile. Foto: Tony O'Brien/REUTERS/Scanpix

Londoni olümpiastaadion on seal elutsevale West Ham Unitedi jalgpalliklubile paras rist ja viletsus. Alates ajast, kui 2016. aastal oma endiselt kodustaadionilt olümpiapühamusse koliti, on areenil valitsenud meeleolukriis ning tagatipuks on nüüd meeskond staadioni haldajatega sattunud murusõtta.

Daily Mail kirjutab, et vutiklubi häirib murust mänguväljakut ümbritsev roheline kunstkate. Meeskonna peatreener Slaven Bilic kardab, et jalgpallurid ei pruugi mängutuhinas aru saada, kus lõppeb üks ja algab teine ning seetõttu suureneb nende vigastusrisk. Klubi on sealjuures valmis välja käima 225 000 eurot, et lasta roheline kunstkate välja vahetada.

Probleem on selles, et klubi soov on värvida uus kate bordoopunaseks nagu on meeskonna tunnusvärv. Staadioni omanikele ei meeldi see idee aga teps mitte – nõnda spetsiifiline värv võiks peletada eemale teised potentsiaalsed rentnikud, kes areenil oma võistlusi pidada sooviks. Nendepoolne pakkumine on sinine kunstmuru, mis läheks kokku staadioni üldise bränditooniga. See aga ei meeldi omakorda vutiklubile, sest taevasinine värv seostub peamiselt teise Londoni meeskonna, Tottenham Hotspuriga.

Vaidluses pole veel lahenduseni jõutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles