Hamilton rääkis seksapiilist

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton USA GP eel punasel vaibal jalutamas.
Lewis Hamilton USA GP eel punasel vaibal jalutamas. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images/Scanpix

USA GP oli F1-sarja uute ideede katsepolügooniks. Kui kontserte – Austinis esines Justin Timberlake – on enne või pärast kuningliku vormelisarja võidukihutamisi ikka peetud, siis Ameerikas proovis F1 uus omanikfirma, Liberty Media, tuua rohkem meelelahutust ka vahetult võidukihutamise ette. Lewis Hamilton jäi kogetuga rahule.

USA GP-l kutsus sõitjad stardirivile kuulus poksiteadvustaja Michael Buffer ja mööda punast vaipa kõndinud sportlastele elasid kaasa tantsutüdrukud. Tagatipuks saatis mehed teele Usain Bolt ja kõike seda jälgis kullipilguga Bill Clinton, kes hiljem ka võitjaid autasustas. Tähti oli kohal kui murdu.

«Ma arvan, et see on super. Ameeriklased oskavad meist eurooplastest palju paremini meelt lahutada,» vahendas F1i.com Lewis Hamiltoni arvamust kogetust. «Vaadakse Super Bowli, NFLi mänge, NBA-d – need kõik on palju lõbusamad kui teised Euroopa spordiüritused. Neis on rohkem sõud, rohkem atmosfääri ja mulle istub, et see on vaikselt siia üle tulemas. See oli parim algus GP-le, mida ma näinud olen. Kui me suudaksime seda veelgi enam F1-kultuuri lisada, muutub kõik palju põnevamaks. Seksapiil oli olemas ja mulle tundub, et just sellest tundis mootorisport juba tükk aega puudust.»

Red Bulli tiimiboss Christian Hornen nentis, et kuigi meelelahutus ei seganud kuidagi võidusõitu, ei sobiks selline trall ilmselt igale ringrajale. «Ma ei kujutaks näitaks ette, et see võiks Silverstone’is töötada, aga sellele GP-le oli see huvitavaks sissejuhatuseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles