Aron vahetab Macau GP-ks meeskonda

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron.
Ralf Aron. Foto: Sportfoto Zink / J

Kuigi Euroopa F3 meistrivõistlused on lõppenud, ootab ala tippe ees veel traditsiooniline hooaja lõpuvõistlus, 16.-19. novembrini peetav Macau GP. Tänavuse eurohooaja Hitech GP ridades kihutanud ja sarja kokkuvõttes üheksandana lõpetanud Ralf Aron istub Aasias Amersfoort Racingu meeskonna vormelisse.

Aroni liigutuse põhjus on lihtne: Hitech otsustas mitte Macaus võistelda ja seetõttu pidi ta leidma endale roolimiseks uue vormeli. Sama saatus tabas ka Tadasuke Makinot, kes esindab Motoparki meeskonda. Aroni tiimikaaslaseks on kolmekordse F1 maailmameistri Nelson Pique’t 19-aastane poed Pedro.

Kokku tulevad Macaus stardijoonele vaid 22 vormelit, mis on viimase 35 aasta kasinaim tulemus. 1983. aastal, kui legendaarsel võistlusel esmakordselt vormel 3 reeglite järgi võisteldi, oli stardis 25, edasi alati vähemalt 28 võistlejat.

Macau GP-l startijad

B-Max Racing Team
Kenta Yamashita, Yuhi Sekiguchi, Ryuji Kumita

Carlin
Lando Norris, Jehan Daruvala, Ferdinand Habsburg, Sacha Fenestraz, Devlin DeFrancesco

Drago Corse
Alex Palou

Motopark
Joel Eriksson, Tadasuke Makino, Marino Sato, Dan Ticktum, Sergio Sette Camara

Prema Powerteam
Callum Ilott, Guan Yu Zhou, Maximilian Gunther, Mick Schumacher

TOM'S
Sho Tsuboi, Ritomo Miyata

Van Amersfoort Racing
Ralf Aron, Pedro Piquet

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles