Kolčins jääb Venemaale siirdudes Läti koondisest eemale? Keel: ei jää, aga eks lõplik tõde selgub Moskvas

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel (vasakul) ja Boriss Kolčins moodustasid treeneriteduo aastate eest ka Eesti koondises.
Avo Keel (vasakul) ja Boriss Kolčins moodustasid treeneriteduo aastate eest ka Eesti koondises. Foto: Joosep Martinson/Õhtuleht

Moskva Dünamo võrkpalliklubi teatas täna, et nende esindusmeeskonna peatreeneriks saab kogenud lätlane Boriss Kolčins, kes on samaaegselt ka Avo Keele kõrval teine treener lõunanaabrite koondises.

60-aastane Kolčins, kes olnud aastate jooksul tihedalt seotud ka Eesti võrkpalliga, sõnas Läti alaliidu veebilehe vahendusel, et tema roll tuleva aasta suvel Läti koondise juures sõltub suuresti Dünamo edust. Kui meeskond kiiresti hästi mängima ei hakka, võib juhtuda, et lätlane on ametist prii juba üsna pea. Dünamo klubi juhtkond on äkiliste otsuste poolest Venemaal tuntud.

Postimees võttis ühendust Avo Keelega, kes pidas eile Kolčinsiga Läti koondist puudutavatel teemadel pikema jutuajamise.

«Lõplik tõde selgub muidugi Moskvas, aga meie eilse vestluse põhjal saan öelda, et ta on koondise juures kogu suve,» sõnas Keel. Läti mängib järgmisel aastal vastloodavas Euroopa liigas, olulisemad kohtumised peetakse aga suve lõpus EM-valikturniiril, kus kuulutakse ühte alagruppi Eesti ja Iisraeliga.

Keel lisas, et selle nädala teises pooles sõidab ta Riiga, kus arutab kohaliku alaliiduga koondise abistava personali teemat. Ta ei välista muuhulgas eestlase Märt Pajusalu jätkamist meeskonna statistikuna - viimane on olnud Läti koondise juures viimased paar aastat -, kuid tunnistab, et pole siiani ühenduses temaga olnud. Täna Saaremaa Võrkpalliklubis tegutsev Pajusalu on töötanud Keele all varasemalt Pärnu klubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles