Pariisis napi kaotuse saanud Must on uue treeneriga rahul

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pariisis algas täna sulgpalli superseries kategooria turniir, kus teiste seas lõi kaasa ka Eesti esireket Raul Must. 

Tugeva tasemega French Openil pidi Must alustama kvalifikatsioonivõistlusest, et püüda kohta 32 parima seas põhitabelis. Mustale tõi loos vastu temast kümmekond kohta maailma edetabelis eespool olev Hongkongi esindaja Wei Nani (BWF 48.).

Must kaotas esimese geimi, kuid suutis viimastel punktidel teises geimis seisu viigistada. Kolmandas geimis olid mõlemal omad võimalused, esmalt sai matšpalli Must, kuid ei suutnud seda võiduks mängida. Oma kolmandalt matšpallilt vormistas Nan võidu 21:16, 21:23, 24:22.

«Kahjuks jäi täna heast tulemusest natuke puudu, kuid tegin siiski korraliku mängu. Nan pole küll maailma edetabelis väga kõrgel, kuid mängib tipptasemel sulgpalli, millest andis tõestust ka tema hea esinemine eelmisel nädala Taanis Superseries Premier turniiril. Napp kaotus näitab pigem, et olen tõusmas heasse vormi ning treeningud uue treeneri Tauno Toominguga on toonud minu mängu uut juurde,» võttis Must võistluse kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles