Kreegi karjääri pikim vigastuspaus lõpeb

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreeki saab peagi taas väljakul näha.
Ardo Kreeki saab peagi taas väljakul näha. Foto: Foto Olimpik/Foto Olimpik/Sipa USA

VÕRKPALL. Eelmisel hooajal Pariisi Volley ridades Prantsusmaa kõrgliiga tõhusaima temporündaja tiitli pälvinud Ardo Kreek käis eile arsti vastuvõtul ning sai loa uuesti täiskoormusega treenima hakata.

«Need kolm nädalat, mis ma palliplatsilt eemal olen olnud, märgivad juba selgelt mu karjääri pikimat vigastuspausi,» ütleb seni raskemaid tervisehädasid vältida suutnud Kreek. Eesti koondise põhitegijat hakkas septembris pärast esimesi kontrollmänge pitsitama puusaliigese valu. «See oli päris suur pauk nii klubile kui ka mulle endale. Võrkpallurid väänavad vahel hüppeliigese välja või põrutavad põlve ära, aga puusaliigese vigastust poleks osanud oodata. Võimalik, et selle põhjustas ülekoormus.»

Olgugi et vigastus tavaelu ei seganud, pidi Kreek mitu nädalat liikuma ringi karkudega, et liiges täielikult puhkust saaks ja võimalikult kiiresti paraneks. «See periood oli päris tüütu: ühtpidi ei saanud trennis käia ja teisalt polnud tahtmist harva tekkivat vaba aega ka millegi targemaga sisustada, sest karkudega on tüütu liikuda,» tunnistab viimase kuu jooksul vaid ülakeha treenida saanud mängumees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles