Pärnu võttis Balti liigas Raplalt magusa revanši

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula.
Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Korvpalli Balti liiga hooaja esimeses kohtumises teenis 94:88 võidu Pärnu Sadam, kes alistas võõral väljakul Rapla korvpallimeeskonna. 

Samad meeskonnad läksid Pärnus koduse meistriliiga raames vastamisi kõigest kuus päeva tagasi ja siis maitses võidurõõmu Rapla. Täna oli kaalukauss kallutatud suvepealinna poolele.

Külalismeeskond haaras A-alagrupis avamängus juhtohjad alates sesimesest sekundist ja domineeris kohtumise kulgu, kuid võõrustajad ei lubanud vastast kaugele. Seitse minutit ja 15 sekundit enne matši lõppu pääses Rapla esmakordselt mängu juhtima, kuid otsustavatel minutitel tabas paremini Pärnu.

Võitjate poolelt säras 23 punkti ja viie vaheltlõikega Saimon Sutt, Mihkel Kirves lisas 20 punkti ja kolm resultatiivset söötu ning Karl-Johan Lipsi arvele kogunes 17 silma. Kaotajate resultatiivsem oli 21 punkti ja seitsme tulemusliku sööduga leegionär Nolar Cressler.

Sama alagrupi teises kohtumises teenis võidupunktid Leedu meeskond Šiauliai, kes sai koduväljakul 94:78 jagu valgevenelaste Minski-Tsmokist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles