Tartu Ülikool teenis tugeva Läti meeskonna vastu hooaja esimese võidu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Vene oma hoolealuseid juhendamas.
Priit Vene oma hoolealuseid juhendamas. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Korvpalli Balti liiga hooaja esimeses alagrupimängus maitses võidurõõmu Tartu Ülikool, kes alistas koduväljakul Läti meistriliigas teisel kohal paikneva BK Ogre meeskonna 70:64.

Kodumeeskond asus esimese kahe minutiga B-alagrupi kohtumist 6:0 juhtima ja mängu jooksul kordagi eduseisu käest ei lasknud. Tartu suurim üleolek oli 13-punktiline, kuid lõpusireeni järel olid nende võidunumbrid 70:64. Tartu domineeris lauavõitlust numbritega 48:36 ja tabas paremini viskeid väljakult (39% vastase 32% vastu).

Üleplatsimeheks osutus Steven Cook 28 punkti ja 11 lauapalliga, teda toetasid 13 silmaga Carl Engström ja 10-ga Hendrik Eelmäe. Tanel Sokk hiilgas kümne resultatiivse sööduga. Kaotajate parim skooritegija oli 15 punktiga Janis Antrops, kes viskas oma meeskonnast ainsana kahekohalise arvu punkte. 

Ühtlasi on tegemist Tartu Ülikooli hooaja esimese võiduga, sest koduses meistriliigas on tunnistatud Rapla meeskonna ja BC Kalev/Cramo paremust. Ka mõlemas euromängus jäi Tartu vastasele alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles