Jalgpall mõtlevale inimesele

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ma ei karda kedagi! Ameerika jalgpallur, Tartu Titansi meeskonna president Arvi Jentson näitab heade mõtete linna raeplatsil lahingusse sööstu eelset lähteasendit.
Ma ei karda kedagi! Ameerika jalgpallur, Tartu Titansi meeskonna president Arvi Jentson näitab heade mõtete linna raeplatsil lahingusse sööstu eelset lähteasendit. Foto: Margus Ansu

Ameerika jalgpalli, mille on eestlastele veidi kodusemaks teinud viiendat hooaega USAs profiliigas mängiv Margus Hunt, peavad paljud jõhkra spordi musternäidiseks. Nad eksivad. Tegelikult otsustab ses mängus pea palju rohkem kui jõud ja musklid.

See peab olema julm ja halastamatu mäng. Miks muidu on meestel suured kiivrid peas ja näol tugev sõrestik ees. Miks muidu on neil hiiglaslikud õlgade ja rindkere kaitsmed, mis muudavad ülakeha hirmuäratavaks. Ja kui pükste alla piiluda, näeb seal reie-, põlve- ja puusakaitsmeid, hargivahe plastkaitsmest rääkimata.

Loomulikult on need vajalikud selleks, et haiget ei saaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles