Video: LeBron James: vaatasin Markkaneni ka mullu, kui ta ülikooli eest mängides minu retrotosse kandis

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James ja Lauri Markkanen sattusid möödunud ööl mitmel puhul ka mängus kokku.
LeBron James ja Lauri Markkanen sattusid möödunud ööl mitmel puhul ka mängus kokku. Foto: David Richard/USA Today Sports

Cleveland Cavaliers eesotsas mitmel erineval positsioonil mänginud ja lõpuks 34 punkti kogunud LeBron Jamesiga teenis möödunud ööl hooaja kolmanda võidu, kui alistas kodus 119:112 Chicago Bullsi.

Pärast mängu küsisid ajakirjanikud Jamesilt muuhulgas, millise mulje on talle jätnud Bullsi 20-aastane supertalent Lauri Markkanen, kes viskas antud kohtumises 19 punkti ja noppis 8 lauapalli. Soomlane püstitas teatavasti ka uue NBA rekordi, sest kunagi varem polnud maailma tugevaimas korvpalliliigas keegi oma esimese kolme mängu jooksul kümmet kaugviset tabanud.

«Ta on väga enesekindel... Väga enesekindel,» ütles jätkuvalt maailma parimaks korvpalluriks peetav James alustuseks. 

«Tal on ikka väga hea viskekäsi. Ta alles areneb mängijana ning läheb aja jooksul kindlasti paremaks. Kõige parem kogu asja juures on see, et talle on antud võimalus. Tal lastakse oma eksimustest õppida.»

«Seda, kas poiss oskab mängida, näeb juba esimese korraga ära. Hooajaeelses mängus Bullsi vastu saime me selles tema puhul juba veenduda. Ta on hea mängija ja saab veel palju mänguaega,» avaldas James lootust.

32-aastane James oli Markkanenist teadlik tegelikult juba eelmisel hooajal, kui soomlane USA üliõpilasliigas Arizona meeskonda vedas.

«Vaatasin tihti hilisõhtuni Arizona mänge, kus ta, muide, kandis mitmel korral minu retrotosse (Jamesil on omanimelised Nike jalatsid - toim.). Mulle meeldis see,» muigas ala supertäht.

James räägib videos Markkanenist alates 4.32-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles