Tänak ei lähe Walesis uisapäisa rünnakule: punktide saamiseks tuleb ralli lõpuni sõita

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Eibner-Pressefoto/Alexander Neis/imago/Eibner

Eesti parim rallisõitja Ott Tänak alustab homme Walesi MM-rallit, kus peab kindlasti edestama oma meeskonnakaaslast Sebastien Ogieri, et omada hooaja viimasel etapil Austraalias veel MM-tiitli šanssi.

Kas Tänak läheb teadmises, et ta peab Ogieri minimaalselt seitsme punktiga võitma, kohe esimesest kiiruskatsest pingutama? «Selleks, et punkte saada, tuleb ralli läbi ka sõita. Lõpuks on lähenemine sama nagu igale teisele rallile, tuleb üritada tark olla ja sõita välja maksimum. Eks näis, mis saama hakkab ja kuidas tunne lubab. Kui tunne on hea, siis tahaks ikkagi konkureerida,» ütles saarlane ERR-ile.

Wales on oma mudaste metsavaheteedega väga riukalik võistluspaik, kus eksimusi ei andestata. Tänak rõhutab: «Kindlasti on raske ralli, aga samas me teame seda pikalt juba ette ja teame juba aastaid. See pole midagi uut.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles