Margus Hunt sai kõvasti kiita (1)

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Indianapolis Colts

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL ootab Indianapolis Coltsi kaitsjat Margus Hunti pühapäeval huvitav kohtumine - tema meeskond läheb võõrsil vastamisi Cincinnati Bengalsiga, kus Hunt mängis eelmised neli hooaega.

Kui Bengalsis ei tõusnud Hunt kunagi põhikoosseisu, siis Coltsis on tema roll üha suurenenud ning viimasel ajal viibib Hunt platsil enam kui pooltest kaitsefaasi mänguepisoodides. Ilmselgelt usaldab Coltsi peatreener Chuck Pagano teda rohkem kui Bengalsi juhendaja Marvin Lewis kunagi.

«Margus on suur ja laia haardega mängija. Tema liikuvus on hea. Vaatasime Hundi esitusi Bengalsis ja hindasime, et ta sobiks ideaalselt meie 3-4 kaitseformatsiooni ning ta ongi hästi esinenud. Hunt mängib targalt ja on tugev. Eriolukordades suudab ta teha asju, mida kaitseliini meestelt reeglina ei oodata,» kiitis Pagano Hunti, kel on seitsme mänguga kirjas seitse vastase peatamist (tackle) ja üks mängujuhi mahamurdmine (sack).

Hundi koduklubi Colts on seitsmest kohtumisest võitnud kaks. Sama palju võite on kirjas ka nende pühapäevasel vastasel Bengalsil.

Coltsi võiduprotsent on küll kehv, ent play-off'i pääsemise lootused pole veel täienisti kadunud, sest AFC konverentsi lõunadivisjonis ei ole seni keegi liiga säravalt esinenud. Tennessee Titansil ja Jacksonville Jaguarsil on kirjas neli, Houston Texansil kolm ja Coltsil kaks võitu. NFLi süsteemi kohaselt pääseb iga divisjoni võitja igal juhul play-off'i ning just Hundi koduklubi divisjonis osutub lävend 16-mängulise põhihooaja lõpus ilmselt üheks madalamaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles