Video: Soome superstaar Lauri Markkanen avas NBA-s võiduarve

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Markkanen (Chicago Bulls).
Lauri Markkanen (Chicago Bulls). Foto: JONATHAN DANIEL/AFP/Scanpix

Soome korvpallur Lauri Markkanen sai NBA-karjääri esimese võidu, kui tema meeskond Chicago Bulls alistas kodus 91:86 Atlanta Hawksi.

Markkaneni panus Bullsi võitu oli oluline - 14-st punktist 11 viskas soomlane teisel poolajal, sealhulgas tabas ta 48,5 sekundit enne lõppu väga tähtsa kaugviske, mis andis meeskonnale 90:86 eduseisu.

Lisaks 14 punktile kanti Markkaneni arvele 12 lauapalli. Bullsi võitu panustasid palju ka Robin Lopez (16 p, 8 lp) ja David Nwaba (15 p, 11 lp).

Markkaneni ülitähtis kaugvise on nähtav selle video lõpus:

Hooaja kolm esimest mängu kaotanud ja nüüd esimese võidu saanud Bulls jätkab mängudega laupäeval, kui võõrustatakse Oklahoma City Thunderit.

NBA neljapäevased tulemused: Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers 103:104, Milwaukee Bucks - Boston Celtics 89:96, Memphis Grizzlies - Dallas Mavericks 96:91, Chicago Bulls - Atlanta Hawks 91:86, Sacramento Kings - New Orleans Pelicans 106:114.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles