Zlatan: kui pean Premier League’i võitmiseks vee peal kõndima, siis teen seda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Manchester Unitedi vigastatud ründaja Zlatan Ibrahimovic kavatseb tänavusel hooajal võita Inglismaa meistritiitli. Kui tiitlivõitmiseks on vaja isegi vee peal kõndida, lubas Ibrahimovic seda ka teha.

Eelmisel hooajal tõsiselt põlve vigastanud Ibrahimovic pidi hooaja lõppenuks lugema juba aprillis. Ta jõudis Unitedi eest lüüa 46 mängus 28 väravat. Kuigi ründaja leping klubiga lõppes juunis soovis United teda vigastusest hoolimata veel ühe aasta enda juures hoida ning nii sõlmiti augustis temaga aastane leping. Tema taastusravi läheb kuulduste poolest hästi, kuid palliplatsile teda lähikuudel veel oodata pole. 

Ibrahimovic põhjendas Sky Sportsile, miks ta augustis ikkagi Manchester Unitediga uue lepingu sõlmis. «Minu eesmärk on Premier League. Kõik, mis ma esimesel hooajal alustasin, soovin nüüd teisel hooajal lõpetada. Ma lähen siit minema täpselt samamoodi nagu ma tulin. Ma ei lahku siit longates. Ma lahkun siit selliselt nagu ma ise tahan. Isegi, kui pean selleks vee peal kõndima,» andis Ibrahimovic selgelt mõista, et jahib tema auhinnakapist puuduolevat Premier League’i tiitlit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles