McGregor avaldas võtte, mis muutnuks matši Mayweatheriga tema elu lihtsaimaks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor, Floyd Mayweather Jr
Conor McGregor, Floyd Mayweather Jr Foto: SCANPIX

26. augustil poksiringis Floyd Mayweatherile alla jäänud vabavõitleja Conor McGregor avaldas võtte, mis oleks talle Mayweatheri matšis kindla võidu toonud.

Mayweather alistas iirlasest vabavõitleja McGregori 10. raundis tehnilise nokaudiga. Kuigi McGregor polnud varem profipoksijana ringi astunud ning palju eeldasid tema selget allajäämist, teenis iirlane matšiga palju krediiti. Teisalt on Mayweatheri tunnistanud, et hoidis end meelega tagasi, kuna hoolib McGregori karjäärist.

McGregor ise on veendumusel, et kui ta oleks ettevalmistusel mõned asjad teisiti teinud, oleks tegu olnud tema karjääri lihtsaima matšiga. «Muudaksin ettevalmistuses oma treeningpartnereid,» ütles McGregor. «Treeninglaagrites olid meil võitlejad, kes võitlesid selg vastu köisi. Nad ei olnud agressiivsed võitlejad. Mõned võitlejad olid agressiivsed, kuid varajastes raundides. Sellest pole kasu, sest esimestes raundides suudad kõik kutid elusalt ära süüa.»

«Probleem on siis, kui ma ära väsin. Just sellistel hetkedel oleks mul vaja olnud värsket keha, kes istub mu rinnal ning laseb löökidel lennata. Selline ettevalmistus oleks teinud sellest matšist kõige lihtsama vastasseisu minu elus. Et te kõik aru saaksite, kuni viienda raundini see oligi minu elu lihtsaim matš,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles