Põhikoosseisu pääsenud Klavan aitas Liverpoolil võidupõua lõpetada

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas 10. voorus alistas kolm mängu järjest võiduta olnud Liverpool koduväljakul 3:0 Huddersfield Towni, kes sai nädala eest 2:1 jagu Manchester Unitedist. Esimest korda pärast 19. septembrit pääses Liverpooli ridades platsile Ragnar Klavan

Algselt kuulus Klavan, nagu viimasel ajal kombeks, Liverpooli vahetusmängijate sekka, aga Dejan Lovren sai soojendusel vigastada ja tema asemel määras peatreener Jürgen Klopp algkoosseisu Klavani.

Kas oli põhjus viimase hetke muudatusest tingitud kerge närvipinge või vähene mängupraktika, aga Klavani esitus esimesel poolajal oli krobeline - korra söötis ta palli lihtsas olukorras otse auti ning ühes duellis libastus ja pidi halvema vältimiseks palli auti lööma.

Aga sama krobeline nagu Klavan oli ka ülejäänud Liverpooli meeskond, kes jätis 43. minutil realiseerimata penalti, kui Mohamed Salahi löök tõrjuti. Vaheajale minnes oli Anfieldi staadion rahutu, sest hing aimas halba - on ju Liverpooli sümptomaatiliseks hädaks saanud suutmatus mängulist ülekaalu võitudeks ja punktideks realiseerida.

Täna saadi aga sellega hakkama, sest teise poolaja algus õnnestus Kloppi meeskonnal hiilgavalt - 50. minutil tabas Daniel Sturridge ja 58. minutil Roberto Firmino. Sellega oli mäng otsustatud, sest Huddersfieldist ei kumanud täna gigandikukutamise võimekust. Kodupubliku rõõmuks lõi Gigi Wijnaldum 75. minutil ka kolmanda värava.

Täpselt nagu tervel Liverpooli meeskonnal, paranes teisel poolajal märgatavalt ka Klavani esitus. Kas see tähendab põhikoosseisukohta ka järgmiseks mänguks, selgub kolmapäeval, kui Liverpool võõrustab Meistrite liigas Maribori (Sloveenia), keda võõrsil 7:0 võideti.

Premier League'i tänased tulemused: Manchester United - Tottenham Hotspur 1:0, Arsenal - Swansea City 2:1, Crystal Palace - West Ham 2:2, Liverpool - Huddersfield Town 3:0, Watford - Stoke City 0:1, West Bromwich Albion - Manchester City 2:3, Bournemouth - Chelsea (algus 19.30).

Tabelitipp:

  • Man City 28
  • Man United 23
  • Tottenham 20
  • Arsenal 19
  • Chelsea 16
  • Liverpool 16
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles