Postimees Walesis: Ogier sai Wilsonilt kiita

MERILI Luuk, Wales
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: @World / M-Sport

Prantslane Sebastien Ogier võib täna kindlustada oma viienda MM-tiitli, kui suudab Walesi rallil hoida teist kohta. Prantslase laupäev polnud aga meelakkumine, kui 15. kiiruskatse lõpus purunes tema autol rehv ning ühtlasi sai vigastada piduriketas.

 M-Spordi tiimipealik Malcolm Wilson võttis prantslased hooldusalas vastu sooja käepigistusega ning omavahel vesteldi pikalt. Wilson sõnas pärast ajakirjanikele, et Ogier ja tema kaardilugeja Julien Ingrassia on ka mehaanikutena palju väärt. 

 Malcolm Wilson ja Sebastien Ogier vestlemas
 Malcolm Wilson ja Sebastien Ogier vestlemas Foto: Merili Luuk

«Vahed teisest viienda kohani olid nii väikesed, et ma pidin lihtsalt üritama. Kõik toimis viimase kilomeetrini, kui ma ei näinud peaaegu olematut nurka,» meenutas Ogier ning tunnistas, et oli isegi hämmastunud, kuidas suutis autolt ka kolme piduriga veel viimast võtta.

Ralli viimase päeva eel kaotab Ogier Elfyn Evansile 53,1 sekundiga. Kuuendal kohal olevat Ott Tänakut edestab ta 13,5 sekundiga. Pühapäeval sõidetakse viis kiiruskatset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles