Klopp kiitis Klavanit: tal läks harjumiseks aega, aga ta tegi hea mängu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan ja Jürgen Klopp
Ragnar Klavan ja Jürgen Klopp Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Liverpool alistas eile Inglismaa kõrgliigas 3:0 Huddersfieldi. Üle pika aja pääses palliplatsile Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan, kes asendas soojendusel vigastada saanud Dejan Lovrenit. Pärast mängu ütles Klopp, et eestlasel kulus mängu sisseelamiseks veidi aega.

«See oli viimase hetke otsus. Joel ja Dejan lükkasid soojendusel söötu ning viimase söödu ajal tundis Dejan midagi lihases. Meil polnud aega sellega kaua tegeleda ning küsisin vaid, kas mängid või mitte. Sain vastuse ning otsustasin vahetuse teha,» kirjeldas Klopp mängueelset olukorda.

Kuigi Liverpool suutis taga nulli hoida, kulus Klavanil üksjagu aega, et mängu sisse elada ning enesekindlus saavutada. «Oli näha, et Klavan vajas veidi aega. See oli tema jaoks raske. Tegime otsuse kaks minutit enne väljakule minemist ning ta polnud õigesti soojaks saanud. Avapoolajal oli ta veidi raskustes, kuid teisel poolajal mängis väga hästi. See on meie jaoks hea uudis,» jätkas Klopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles