Kellega kohtub raskekaalu valitseja Anthony Joshua järgmisena?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua
Anthony Joshua Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Eile poksi raskekaalu WBA, IBFi ja IBO meistritiitleid kaitsenud Anthony Joshua alistas kümnendas raundis tehnilise nokaudiga Carlos Takami. Tema promootori Eddie Hearni sõnul võitleb Joshua järgmise kalendriaasta sees nii Deontay Wilderi, Joseph Parkeri kui Tyson Furyga.

Joshua on küll lubanud kohtuda kõikide kohustuslike vastastega, kuid promootor Hearni sõnul tahab Joshua päris poksimatše. «Anthony Joshua tahab poksida päris matšides. Ma luban teile, et anname teile matšid, mida fännid näha soovivad,» ütles Hearn.

«Deontay Wilder, Joseph Parker ja Tyson Fury – need matšid toimuvad 2018. aastal,» jätkas Hearn. Oma uut võimalust soovib kindlasti ka eile Joshuale alla jäänud Takam.

«Ma tahan kordusmatši. Mul oli 12 päeva aega selleks ette valmistuda, ma tahan temaga uuesti poksida. Ta on suur tšempion ja ma tahan teda,» sõnas 36-aastane Prantsusmaad esindav poksija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles