Hooaja parima mängu teinud Colts ja Hunt oskasid võidu maha mängida

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indianapolis Coltsi ja Cincinnati Bengalsi kohtumine. Bengalsi kangelaseks tõusnud Carlos Dunlap (nr 96) on suutnud maha murda Coltsi mängujuhi Jacoby Brissetti.
Indianapolis Coltsi ja Cincinnati Bengalsi kohtumine. Bengalsi kangelaseks tõusnud Carlos Dunlap (nr 96) on suutnud maha murda Coltsi mängujuhi Jacoby Brissetti. Foto: Aaron Doster/USA Today Sports/Scanpix

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL jäi Margus Hundi praegune koduklubi Indianapolis Colts 23:24 alla eestlase eelmisele tööandjale Cincinnati Bengalsile.

Seejuures juhtis Colts veel seitse minutit enne lõppu 23:17 ja valdas ka palli, olles saanud kirja touchdown'i ja seejärel ka löögivärava. Vastasest oldi üle nii läbitud jardide kui ka pallivaldamise poolest, ent võit osati sellegipoolest maha mängida - Bengalsi kaitsja Carlos Dunlap lõikas söödu vahelt ja jooksis touchdown'i.

Hunt väljakul protokolli pääsemist tagavaid liigutusi ei teinud. Coltsil on nüüd kirjas kaks võitu ja kuus kaotust ning play-off'i pääsemine näib viimase lüüasaamise järel juba täiesti võimatu. AFC lõunadivisjonis ollakse viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles