Video: Ragnar Klavani briljante stiilinäide vallutas interneti (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan tähistab täna sünnipäeva.
Ragnar Klavan tähistab täna sünnipäeva. Foto: Dave Howarth/PA Wire/PA Images/Scanpix

Täna oma 32. sünnipäeva tähistav Ragnar Klavan vallutas mõned päevad tagasi interneti, kui tema stiilinäide mängus Huddersfieldiga sotsiaalmeedias lendama läks.

Klavan aitas Liverpooli hoida nädalavahetusel oma värava puhtana ning kuulus üle pika aja taas põhikoosseisu. Pärast mängu lõigati Klavanist välja video, kus eestlane üksinda olles pirueti tegi ning end osavalt ümber pööras.

«See oli tarbetu. See oli mõttetu. Aga see oli briljante,» kirjeldas veebiportaal Give Me Sport Klavani stiilinäidet. Ka Liverpooli fännidele tundus eestlase sooritus meeldivat.

Näiteks Liverpooli Redditisse postitatud videot oli esmaspäeva hilisõhtuse seisuga vaadatud juba 342 000 korda. Siia juurde tuleb liita ka koopiad, mis laeti üles teistesse keskondadesse.

Tõsisemalt rääkides tegi Klavan Huddersfieldi vastu korraliku partii ning teenis kiidusõnu ka meeskonna peatreener Jürgen Kloppilt. «Oli näha, et Klavan vajas veidi aega. See oli tema jaoks raske. Tegime otsuse kaks minutit enne väljakule minemist ning ta polnud õigesti soojaks saanud. Avapoolajal oli ta veidi raskustes, kuid teisel poolajal mängis väga hästi. See on meie jaoks hea uudis,» ütles Klopp.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles