Video: elu mängu teinud Porzingis kollitas Halloweeni eel Nuggetsit

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuggetsi mängijad võisid küll üritada Porzingist peatada, kuid eriti see ei õnnestunud
Nuggetsi mängijad võisid küll üritada Porzingist peatada, kuid eriti see ei õnnestunud Foto: Frank Franklin II/AP/Scanpix

Läti korvpalli au ja uhkus Kistaps Porzingis püstitas möödunud ööl uue isikliku tippmargi. New York Knicksi 116:110 võidumängus Denver Nuggetsiga viskas Porzingis 38 punkti.

Kuigi skoor oli lõpuks tasavägine, kulges enamik mängust kodumeeskond Knicksi domineerimisel – avaveerand võideti 35:25, teine 30:18. Teist poolaega alustas Nuggets küll marulise tagasitulekuga, veerand võideti 38:19, kuid mängu otsustava murde toomiseks jõudu ei jätkunud. Lõpuks olid Knicksi võidunumbrid 116:110.

Matši sangaris polnud küsimustki. Porzingise arvele jäid seitse lauapalli, kolm blokki ja kaks resultatiivset söötu, aga enim räägitakse tema 38 punktist – lätlase NBA-karjääri parim tulemus.

«Imeline,» oli Porzingise esimene reaktsioon oma sooritusele. Lätlane lisas siiski, et tema esitus oli kaugel ideaalsest: «Soovinuks saada rohkem lauapalle.» Hooaega kolme kaotusega alustanud Knicks on nüüd Porzingise juhtimisel võitnud kolm mängu jutti. «Meie kaitsetöö hakkab lõpuks välja paistma. Mina mängin lihtsalt oma mängu ja üritan olla agressiivne.»

Nuggetsi parimana tõi Nikola Jokic 28 punkti.

NBA tulemused:
New York Knicks – Denver Nuggets 116:110
Boston Celtics – San Antonio Spurs 108:94
Miami Heat – Minnesota Timberwolves 122:125
Houston Rockets – Philadelphia 76ers 107:115
Memphis Grizzlies – Charlotte Hornets 99:104
New Orleans Pelicans – Orlando Magic 99:115
Utah Jazz – Dallas Mavericks 104:89
Portland Trail Blazers – Toronto Raptors 85:99
Golden State Warriors – Los Angeles Clippers 113:141

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles