Meistrite liigas keelustati kummaline riideese

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola juhendamas oma meeskonda kohtumises Napoliga. Väidetavalt pole Manchester City ametnikud veel teada saanud, kas peatreener ikka võib matšil vööd kanda.
Pep Guardiola juhendamas oma meeskonda kohtumises Napoliga. Väidetavalt pole Manchester City ametnikud veel teada saanud, kas peatreener ikka võib matšil vööd kanda. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images

Taas on käes Meistrite liiga mängudenädal ning juba täna õhtul on kavas kaheksa alagrupiturniiri neljanda vooru kohtumist. Meie räägime aga homsest mängust Napoli ja Manchester City vahel. Matši võõrustavad itaallased on võtnud tarvitusele erakordsed ettevaatusabinõud.

Võib eeldada, et homme kohtab San Paolo staadionil tavapärasest rohkem traksides pealtvaatajaid. Nimelt on Napoli klubi otsustanud, et mängule ei lubata vöid kandvaid vutifänne, kirjutab Daily Mail. Keelus on süüdi Napoli enda toetajad, kes kaks nädalat tagasi Manchesteri külastades oma vöödega vehkides mürglit korraldasid. Mässanud kaheksapealisest Napoli fännipundist sai üks mees raskete kehavigastuste tekitamise eest suisa viiekuise vanglakaristuse.

City on Meistrite liiga F-alagrupis võitnud kõik kolm senipeetud kohtumist. Napoli on kirja saanud vaid ühe võidu ning paikneb sellega Donetski Šahtari ja Roterdami Feyenoorid vahel kolmandal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles