MMile pääsenud koondis vallandas peatreeneri (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slavoljub Muslin ärritas Serbia alaliitu oma liialt kaitsva taktikaga.
Slavoljub Muslin ärritas Serbia alaliitu oma liialt kaitsva taktikaga. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Kuigi Serbia jalgpallikoondis võitis 2018. aastal Venemaal toimuva MMi kvalifikatsioonis kümnest mängust kuus ning tagas Iirimaa ja Walesi ees pääsu finaalturniirile, otsustas kohalik alaliit lõpetada lepingu peatreener Slavoljub Musliniga.

«Serbia jalgpalliliit otsustas osapoolte kokkuleppel lõpetada koostöö Musliniga,» vahendab BBC alaliidu ametlikku teadet. «Tema abiline Mladen Krstajic võtab kuni uue peatreeneri nimetamiseni ajutiselt ameti üle. Jalgpalliliit tänab endist peatreenerit tema koostöö ja tulemuste ees. Krstajic juhendab meeskonda järgmises kahes maavõistluses Hiina ja Lõuna-Koreaga.»

64-aastane Muslin sai Serbia koondise etteotsa 2016. aastal, kui senine peatreener Radovan Curcic ei suutnud meeskonda viia EM-finaalturniirile. Tema juhendamisel pidas Serbia 15 matši, millest võideti kaheksa ja kaotati ainult kaks. Kuigi tulemused olid suurepärased, häiris Serbia alaliidu tähtsaid ninasid Muslini liialt konservatiivne taktika ja mängijatevalik ning seetõttu otsustati peatreenerile ust näidata.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles