Klopp vihjas, et Klavan saab Meistrite liigas platsile

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan.
Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan. Foto: Dave Howarth/PA Wire/PA Images/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi võõrustab kolmapäeva õhtul Meistrite liiga raames Sloveenia meisterklubi Maribori. Paistab, et Ragnar Klavani šansid platsile saada on head.

Mäletatavasti sai keskkaitsja Dejan Lovren vahetult enne laupäevast Inglismaa kõrgliiga kohtumist Huddersfield Towniga vigastada ja tema asemel mängis Klavan. Liverpool võitis 3:0 ja lõpetas kolmemängulise võidupõua.

Peatreener Jürgen Kloppilt küsiti tänasel pressikonverentsil Lovreni ja samuti vigastusega hädas oleva Philippe Coutinho mänguvalmiduse kohta ning sakslane vastas nii: «Kummagi osas pole 100% kindel. Ma ei oska praegu öelda, kas nad on homme õhtuks tervenenud.»

Hiljem märkis sakslane, et teeb põhikoosseisu osas otsuse alles mängupäeval. Ent Kloppi sõnadest võib välja lugeda vihje, et Klavani šansid homses mängus põhikeskkaitsja Joel Matipi kõrval platsile pääseda on pigem head.

Seni on Eesti jalgpallur Meistrite liiga põhiturniiril platsil käinud korra - 2009. aasta 29. septembril sekkus Klavan AZ Alkmaari ridades vahetusest viimaseks seitsmeks minutiks mängus Club Brüggega (Belgia).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles