Statistikapomm: PSG kaitsja sai hakkama haruldase saavutusega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitsja Layvin Kurzawa (keskel) tähistab kübaratrikki.
Kaitsja Layvin Kurzawa (keskel) tähistab kübaratrikki. Foto: FRANCK FIFE/AFP

Jalgpalli Meistrite liiga teisipäevased mängud huvitavaid statistilisi leide, millest mõned nüüd lugejateni toome.

0:0 viiki mänginud Barcelona ei suutnud Meistrite liiga alagrupimängus lüüa väravat viimati 2012. aasta detsembris.

17 väravat on löönud sel Meistrite liiga hooajal PSG, lastes endale lüüa mitte ühtegi. Nelja matšiga pole nii palju varem keegi väravaid löönud. Manchester United sai hooajal 98/99 esimese nelja matšiga kirja 16 väravat.

18 aasta ja 64 päeva vanusest Benfica väravavahist Mile Svilarist sai noorim omavärava löönud jalgpallur Meistrite liigas.

38 sekundit kulus Stephan El Shaarawyl Chelsea vastu mänguskoori avamiseks. See on Roma kõige kiirem Meistrite liiga värav. Varasem rekord kuulus tänasele Liverpooli mehele Mohamed Salahile (1.41).

PSG mängijast Layvin Kurzawast sai alles teine kaitsemängija, kes on löönud Meistrite liigas kübaratriki. Varem on sellise vägiteoga hakkama saanud Franck Sauzée (Marseille Olympique, 1993).

Chelsea kaotus tähistas tänavuse Meistrite liiga hooaja esimest kaotust Inglismaa klubide jaoks (võite 12, viike 4, kaotusi 1).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles