Homoskandaali sattunud McGregor pidi vabandama ja lubas Mayweatherile tuupi teha

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor
Conor McGregor Foto: Fotomag/imago/Newspix/Scanpix

Conor McGregor lubas, et kui ta satuks taas ringi 50 matšis ainult võite tunnistanud Floyd Mayweatheriga, siis seekord väljuks ta sealt võitjana. Lisaks pidi iirlane vabandama, sest kasutas ühe konkurendi kohta ebasündsaid väljendeid.

Esmalt skandaalist: McGregor toetas hiljuti MMA-matšil oma treeningpartnerit Artjem Lobovi, kuid too sai siiski kaotuse Andre Fililt. Iirlast häiris, et Fili kasutas liiga kaitsvat taktikat ning pärast matši lohutas ta venelast: «Ma arvasin, et sa paned ta magama. Ma ütlen, et ta on lilla. Ma ei teadnud varem, et ta on lilla.»

McGregor pidi hiljem oma sõnakasutuse pärast LGBT-kogukonna ees vabandama. «Ma olen inimene. Ma eksin. Ma ütlen iga päev midagi rumalat. Kõik, mida saan teha, on seda tunnistada ja vabandada, kui kedagi solvasin,» ütles McGregor, et ei soovinud kedagi riivata. «Sõna, millega ma vastast kirjeldasin, oli väär ja väga solvav ja ma palun selle pärast andeks.»

Tagasi spordi juurde tulles tunnistas McGregor aga, et kui talle antaks võimalus teistkordselt koos Floyd Mayweatheriga ringi astuda, siis seekord ameeriklane tema käest ei pääseks. «Kui meil tuleks kordusmatš, siis ma parandaksin (oma vead) ja võidaksin. Ta on pensionil ja ma ei hakka teda sealt välja kiskuma. Jätan selle tema otsustada. Kui see juhtub, siis äkki juhtubki, kes teab. Ma teeksin talle tuupi,» arvas iirlane, kes vandus suvel Mayweahterile alla ja tegi vastasest sellega poksiajaloo edukaima sportlase. «Me pole rohkem suhelnud. Ma hindan tema saavutust – 50 võitu, 0 kaotust. Pärast matši ei ole ma kunagi kibestunud. Lepin tulemusega ja lasen tal olla. Aga võib-olla, kes teab, eks näis.»

Mayweather postitas hiljuti sotsiaalmeediasse pildi oma treeningust, mispeale hakkasid liikuma spekulatsioonid, et ehk soovib mees vaatamata varasematele lubadustele siiski veel ühe matši pidada.

McGregor peaks järgmiseks võitluseks astuma aga taas MMA-areenile – tema vastaseks tuleb ilmselt kas Tony Ferguson või Nate Diaz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles