Avo Keel: Saaremaad võinuks juhendada selles mängus ka lumememm (1)

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel
Avo Keel Foto: Tairo Lutter

«Kui peaksin lühidalt mängu kokku võtma, siis ütleksin, et täna (eile - toim.) oli tasemevahe sees. Mängijate individuaalsed oskused tulid kahe meeskonna vahel väga selgelt välja. Selles mängus võinuks Saaremaa peatreener olla ka lumememm,» sõnas Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel pärast eilset 0:3 kaotust Saaremaale.

Kas Keel võtab treenerina vastutuse enda peale? «Ma võin seda teha, aga kui mängijad ei pea platsil kokkulepitust kinni, on mul raske väljaku kõrvalt võitu tuua. Olgem ausad, näiteks meie nurgaründajad Kevin Saar ja Taavet Leppik olid täna ikka väga kehvad. Neile ei meeldi kriitikat kuulata, aga nii ju oli. See ütleb nii mõndagi, et parim ründeprotsent oli meil Harri Palmaril, kes realiseeris 10-st tõstest 5. Olime kogu meeskonnana rünnakul sama ühekülgsed nagu hambahari. Olen juba kaks nädalat treeningutel pidanud monoloogi pidama meeskonnale, aga nagu näha, pole sellest kasu olnud,» ütles 55-aastane võrulane.

«Me ei saanud esiteks vastaste servi kätte ning teiseks ei suutnud ise palli väljakule suunata – tegime 18 serviviga! Loll on see, kes ei leia vabandust. Loeb ikkagi see, mida mehed teisel pool võrku tegid. Jah, me võinuks mõned hetked paremini mängida, aga suuresti oli määrav ikkagi see, millist mängu vastased näitasid.»

«Ma ei oska veel öelda, kas tänane mäng näitas, et Eesti võrkpallis on uus valitseja. Teatavasti kaks tiitlit kolmest – karikas ja Balti liiga – selgitatakse välja ühemängulises finaalis, mis annab võimaluse ka nõrgematele võistkondadele,» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles