Murdvargad rüüstasid Meistrite liiga kohtumise ajal Liverpooli mängijate kodusid

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovren
Dejan Lovren Foto: David Klein/Sportimage/PA Images/Scanpix

Samal ajal, kui Liverpooli vutitähed madistasid Meistrite liiga neljandas voorus Anfieldil Maribori meeskonnaga, üritasid pätid sisse murda mängumeeste kodudesse. Sihikule võeti Sadio Mane ja Dejan Lovreni elukohad, vahendab Echo.

Väidetavalt murdsid kurjategijad edukalt sisse Mane koju ja üritasid sama teha Lovreni lähedalasuvas elukohas, kuid ukse lõhkumise hääl tõmbas naabrite tähelepanu ning pätid olid sunnitud põgenema.

Liverpooli politsei sai väljakutse Lovreni koju kohaliku aja järgi 20.00 ehk 15 minutit pärast seda, kui Anfieldil oli kõlanud Meistrite liiga matši avavile. Kumbki vigastusest taastuv jalgpallur mängus ei osalenud, kuid mõlemad olid siiski staadionil meeskonnale kaasa elamas.

«Pole veel teada, kas teise intsidendi käigus midagi varastati, aga elanikku on teavitatud,» sõnas politsei esindaja sündmusi kommenteerides ning palus kõigi pealtnägijatel ametivõimudega ühendust võtta.

Eelmisel aastal sattus vahetult enne jõulupühi sissemurdmise ohvriks Liverpooli mängija Roberto Firminho, kelle kodust varastati 79 000 euro väärtuses ehteid, käekelli ning riideid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles