Ronaldo vastus reporterile: mine Google'isse, leiad sealt kõik mu väravad (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali superstaar Cristiano Ronaldo karjääri jooksul võidetud nelja Ballon d'Or auhinnaga.
Madridi Reali superstaar Cristiano Ronaldo karjääri jooksul võidetud nelja Ballon d'Or auhinnaga. Foto: GERARD JULIEN/AFP/Scanpix

Madridi Reali ründaja Cristiano Ronaldo polnud eile pärast 1:3 kaotust Tottenhamile kõige paremas tujus, ent suutis reporteri küsimusele anda siiski terava ning humoorika vastuse.

Kuigi Ronaldo sai eile jalga valgeks, ei suutnud tema koduklubi kuidagi Tottenhamile vastu saada. Kohtumise järel polnud Ronaldol mitte mingit tuju arutada enda mänguvormi üle. Ta on küll Meistrite liigas löönud kuus väravat, ent Hispaania liigas on tal tänavu kirjas vaid üks tabamus.

«Ma olen täiesti rahulik. Täna (eile – toim) nägime, et hea esitus ei garanteeri midagi. Loevad vaid väravad,» ütles Ronaldo.

Enda statistikast rääkides, andis Portugali koondise kapten humoorika vastuse. «Ma ei hakka oma statistikast rääkima. Mine parem Google’isse. Kirjutage sinna «Cristiano Ronaldo väravad» ning leiate need üles. Viimse kui ühe.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles