Durant vedas Warriorsi kuuenda võiduni

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Duranti stiilinäide.
Kevin Duranti stiilinäide. Foto: Ronald Cortes/AFP/Scanpix

Unelmate korvpalliliigas NBA sai valitsev meisterklubi Golden State Warriors kirja kuuenda võidu kolme kaotuse kõrvale, kui võõrsil alistati San Antonio Spurs 112:92.

Kuigi Spurs haaras üheksa punktiga võidetud avaveerandiga matšis juhtohjad, liiguti suurema osa mängust siiski paarisrakendis. Teisel poolajal ning eriti viimasel veerandil pani valitsev tšempionklubi aga sisse kõrgema käigu ning sellele võõrustajatel vastust polnud.

Matši resultatiivseimana tõi Klay Thompson 27 silma, kuid mehe +/- näitaja jäi kahega miinusesse. Seega võib üleplatsimeheks pidada hoopis Kevin Duranti, kes tõi 35 minutiga 24 silma ja kaheksa lauapalli, andis viis resultatiivset söötu ning pani ka kolm kulpi. Stephen Curry lisas omaltpoolt 21 punkti (kolmesed 3/4). Spursi parimana viskas Lamarcus Aldridge 24 punkti ja võttis 10 lauapalli.

Teises öises kohtumises alistas Portland Trail Blazers kodusaalis Los Angeles Lakersi 113:110. Damian Lillardi arvele jäi 37 punkti, Jusuf Nurkic lisas 28 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles