Kuidas muutuv koefitsient aitab sul võita?

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Miks üldse peaks jälgima koerfitsientide muutumist? Sest nii saad sa teha oma panuse tõenäoliselt kõige parema koefitsiendiga. See pole sugugi kerge. Näiteks ilmselge favoriidi puhul ongi algne koefitsient see kõige parem. 

Üldine reegel on lihtne: kui favoriidi koefitsient tundub sulle hea, tee panus võimalikult ruttu ära. Enamik ennustajaid eelistab ka favoriite. Mida lähemale jõuab mängupäev, seda rohkem suruvad nende panused favoriidi koefitsienti allapoole.

Seega, varasel panustamisel on ilmsed eelised. Teisalt, mõnikord on kasulik ka oodata ja jälgida koefitsiendi muutumist. Eriti siis, kui sa oled üks neist vähestest, kes kahtlevad favoriidis ja tahavad panustada hoopis vastasele. Oota rahulikult ja sa näed, kuidas vastasmeeskonna koefitsient muutub tasapisi paremaks.

Nii mõndagi ütleb see, kui kiiresti või kui aeglaselt koefitsient muutub. Kui favoriidi algkoefitsient 1.29 langeb paari tunni pärast 1.25-le ja lõpetab mitme päeva pärast 1.22 või 1.20 peal, on selle taga väga paljud favoriidi poolt tehtud panused.

Vaatame teistsugust olukorda. Favoriidi algkoefitsient on ka siin 1.29, kuid nüüd langeb see kiiresti 1.22 või 1.20 peale. Selline muutus tähendab ilmselt seda, et kogenud ennustajad on otsekohe favoriidi peale panustanud.

Kuigi antud koefitsient ei sisalda enam palju väärtust, tasub seda mängu siiski lähemalt uurida. Ekspertide toetus favoriidile on sul nüüd teada ja selle võrra on sul lihtsam teisi ennustusi kaaluda. Tõenäoliselt leiad nii mõnegi väärtusliku ennustuse.  

Ekspertide käsi on ilmselt mängus ka siis, kui koefitsient liigub sinu plaanile risti vastupidises suunas. Sa eeldad näiteks, et Manchester United on kodumängu selge favoriit. Kuid suhteliselt kõrge algkoefitsient 1.5 paneb kukalt kratsima. Veel enam, järgmiste päevade jooksul tõuseb koefitsient 1.55 ja siis 1.62 peale. Ilmselt teab keegi midagi, mis on sul kahe silma vahele jäänud, ja panused liiguvad hoopis vastaste poole.

Nagu vanasõnagi ütleb – kus suitsu, seal tuld! Jälgi koefitsiente, aga usalda ka oma sisetunnet. Nii on sul suurem võimalus teha oma panus just siis, kui selle väärtus on võimalikult kõrge. 

Kasuta uusi teadmisi Optibeti ennustustkeskkonnas.

Vali välja paar mängu oma lemmikalal ja vaata lähemalt, kuidas koefitsientdid muutuvad.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles