Jalgpalli meistriliiga ringi parimaks valiti väravamasin Sappinen

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Sappinen (esiplaanil)
Rauno Sappinen (esiplaanil) Foto: Marko Saarm / Sakala

Jalgpalli Eesti meistriliiga neljanda ringi parimaks mängijaks valiti hooaja viimase vooru eel FC Flora ründaja, värskelt klubiga koos Eesti meistriks tulnud Rauno Sappinen.

Sappinen on neljandas ringis, mis algas 28. vooruga, mänginud maksimaalsed 630 minutit ning löönud vastaste väravavõrku seitse väravat, lisaks on andnud ta viimases ringis kolm väravasöötu. Samuti on Sappinen olnud seni neljanda ringi parim InStati statistika koondtulemusel.

Sappinen on olnud tänavu kõrgliiga suurim väravakütt koos Albert Prosaga (FCI Tallinn), kui mõlemad ründajad on vastaseid kostitanud lausa 27 väravaga. Resultatiivsustabelis, mis hõlmab endast nii väravaid kui ka väravasööte, on Sappinen tabeli tipus 43 punktiga, kui talle järgneb 39 punktiga (16+23) meeskonnakaaslane Zakaria Beglarishvili. Kolmas on selle arvestuses Prosa 34 punktiga ning esinelikusse mahub veel Levadia mängija Rimo Hunt 32 punktiga (20+12).

Flora kindlustas möödunud voorus Premium liiga võidu ning Eesti meistritiitel antakse võistkonnale üle homme Kadrioru staadionil, kui viimases voorus kohtutakse FC Levadiaga. Mängu eel antakse auhinnad üle oktoobrikuu parimale treenerile, Sappineni juhendajale Arno Pijpersile ja oktoobrikuu parimaks mängijaks valitud meeskonna kaptenile Brent Lepistule. Samuti saab auhinna kätte Sappinen, kes saab metallikunstniku Jüri Roosa poolt valmistatud taiese, mis kujutab jalgpallisaapaga metallist jalgpalli puruks löömist ning märgib neljandat ringi iseloomustanud «Kõik mängu!» kampaaniat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles