Video: hooaja punktirekordi teinud LeBron James tõusis uhkesse klubisse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James tähistab
LeBron James tähistab Foto: Rob Carr/AFP

Korvpalliliigas NBA lõpetas idakonverentsi favoriit Cleveland Cavaliers oma nelja mängu pikkuse kaotusteseeria, kui LeBron James sai üle kolme aasta oma viskekäe sedavõrd hoogu, et viskas kohtumises Washington Wizardsiga 57 punkti. Viimati kogunes Jamesi arvele niivõrd palju korve 3.märtsil 2014. aastal, kui püstitas karjääri punktirekordi 61 punkti.

Täna 57 punkti,11 lauapalli ja seitse resultatiivset söötu andnud James jõudis ühtlasi seitsmenda pallurina 29 000 punkti meeste klubisse. Seejuures on ta 32-aastaselt noorim pallur, kes selle tähiseni jõudnud - Kobe Bryant oli 29 000 punkti kogudes 33 aastat ja 199 päeva vana. Ühtlasi tõusis LeBron Michael Jordani kõrvale, olles 800 järjestikuses kohtumises jõudnud vähemalt 10 punktini. 

Cleveland alistas Washingtoni klubi 130:122 ning kohtub järgmisena pühapäeval Atlanta Hawksiga, kes kaotas Houston Rocketsile. Üleplatsimehena tõi selles kohtumises James Harden 29 punkti ja 11 resultatiivset söötu.

New York Knicks alistas 120:107 Phoenix Sunsi, Kristaps Porzingis viskas 37 punkti. Vaata teisi tulemusi SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles