Järelvaadatav: kolmandaks tõusnud Tartu alistas kindlalt lätlased

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas eile kolmandale kohale tõusnud Bigbank Tartu sai täna 3:0 jag Läti klubist RTU/Robežsardze. Geimidest loovutati külalistele 22, 18 ja taas 22 punkti. Tartu meeskonna parim oli 17 punktiga Brook Sedore, Curtis Stockton lisas 16 punkti.

ENNE MÄNGU:

Bigbank alistas eile Läti klubi Jelgava Biolarsi 3:1 (20:25, 25:23, 25:12, 25:20). Liigatabelis kerkiti 13 punktiga Credit 24 Meistriliiga tabelis kolmandaks, Jelgava on 5.

«Oleme tagasi ülikooli spordihoone pallisaalis, mis annab meile taas koduväljaku, kus ühelgi vastasel pole meie vastu kerge. RTU vastu ei saa kindlasti loota kerget jalutuskäiku, peame ise oleme domineerivamaks pooleks ja seejuures püüdma võimalikult vähe punkte ära anda oma lihtvigadega. Servi vastuvõtt pole kindlasti Läti võistkondade tugevamaks küljeks ning see on koht, kus ohjad enda kätte haarata,» sõnas peatreener Oliver Lüütsepp võrkpalliliidu koduleheküljele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles