Ka Juhkami ei kinkinud Prantsusmaal Toobalile esimest punkti

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami rünnakul.
Martti Juhkami rünnakul. Foto: Rennes Volley twitter

Prantsusmaa võrkpalliliigas olid eile õhtul vastamisi kaks eestlaste koduklubi, kui Martti Juhkami tööandja Tourcoing alistas võõrsil Kert Toobali leivaisa Rennes'i 3:1 (-22, 20, 21, 18).

29-aastane nurgaründaja Juhkami kogus oma endise koduklubi vastu 13 punkti (+5), Toobali kontosse jäi palju häid tõsteid, üks serviäss ja üks rünnakupunkt (+2). Rennes'i uus mängumees, vigastatud Gregory Petty asemele toodud nurgaründaja Kamil Baranek sai oma debüütmängus platsile vaid üksikuteks hetkedeks.

Tourcoing ja Rennes olid suured rivaalid juba eelmisel hooajal, kui võideldi esiliigas kõige kõrgemate kohtade eest. Põhiturniiri võitis lõpuks väga napilt Tourcoing, Rennes pääses meistriliigasse teisena, läbi play-off'i.

Suurepärase mängu tegi Prantsusmaal taas temporündaja Andri Aganits, kes realiseeris 12 tõstest 9 ja blokeeris neli vastaste rünnakut (kokku 13 punkti ja +9). Eestlase heast esitusest hoolimata sai Montpellier hooaja esimese kaotuse, kaotades 2:3 (21, -19, 16, -20, -10) Chaumont'ile.

Pariisi Volley kaotas võõrsil Toulouse'ile 2:3, vigastusest taastuv Ardo Kreek meeskonna koosseisu veel ei kuulunud.

Montpellier jätkab kaotusest hoolimata Prantsusmaa liiga liidrina, olles kogunud nelja mänguga 10 punkti. Pariis jagab 9 silmaga teist kuni neljandat kohta, Tourcoing (7 p) on kuues ja Rennes (0 p) viimane ehk 12.

Statistika ja tabeliseisu leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles