M-Spordi pealik võib saada väga auväärse tiitli

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson
Malcolm Wilson Foto: Red Bull Content Pool

Autoralli MM-sarjas meeskondliku tiitlit võitnud M-Spordi rallimeeskonna pealik Malcolm Wilson võidakse rüütliks lüüa, vahendab Times and Star. Nimelt soovivad mõned Briti parlamendiliikmed Wilsonit saavutuse eest tunnustada.

M-Sporti viimane võistkondlik MM-tiitel pärines 2007. aastast, kuid siis oli tegu veel Fordi tehasemeeskonnaga. Nõnda on Ott Tänaku ja Martin Järveoja senise tööandja märkimisväärne saavutus sattunud Suurbritannias kõrgendatud tähelepanu alla ning parlamendiliige Sue Hayman ning Cockermouthi linnapea Alan Tyson alustasid lobitööd, et britti vääriliselt tunnustada.

«Ta on loonud piirkonda töökohti ning arendanud majandust. Tema firma on  kohalike jaoks väga tähtis tööandja ja seejuures omal alal väga innovaatiline,» rääkis Hayman. «Soovin talle MM-tiitlite puhul õnne ning toetan tema rüütliks löömist.»

Cockermouthi linnapea kohtus esimest korda Wilsoniga rohkem kui 40 aastat tagasi ning sõnas, et britt on teinud uskumatut tööd. «Toetan tema rüütliks löömist. Olen kindel, et kõik linnaametnikud on minuga sama meelt!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles