Suur võimalus: aita Tänak ralliaasta mälestusväärseima hetke omanikuks!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Andrus Peegel

Lisaks sellele, et Ott Tänak ja Martin Järveoja kandideerivad autoralli MM-sarja hooaja lõpetamisel parima piloodi ja kaardilugeja tiitlile, kandideerivad eestlased taas ka mälestusväärseima hetke kategoorias. 

Eestlased kaitsevad sellega eelmise aasta tiitlit - 2016. aastal anti neile auhind õnnetu Poola ralli eest, kus veel enne eelviimast katset oldi kindlalt esikohal, kuid siis purunes Tänaku masinal rehv ning saarlane pidi pisarais lõpetama teise kohaga.

Tänavu on Tänak-Järveoja nomineeritud aga rõõmsama teo eest: nimelt võideti tänavu Sardiinias esimest korda MM-ralli.

Eesti rallimeeste konkurentideks selles kategoorias on Soome MM-ralli võitnud Esapekka Lappi, Rootsi MM-rallil võidutsenud Jari-Matti Latvala ja Mehhiko MM-ralli kinni pannud Kris Meeke. WRC hooaja parimaid on võimalik valida kuni 13. novembrini. Võitja kuulutatakse välja WRC auhinnagalal, mis toimub pärast 16. – 19. novembrini vältavat Austraala MM-rallit. Oma hääle saab anda SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles